Loggershut is een website voor: influencer marketing. Influencer marketing refereert naar hoe bedrijven influencers gebruiken om een impact achter te laten op de desbetreffende volgers. Door Loggershut, komen bedrijven en influencres snel in contact met elkaar.

De influencers zijn breed te vinden op social media zoals: Instagram, YouTube, Snapchat, Twitter en Facebook maar ook op blogs waarop influencers dieper ingaan op een product, een onderwerp of dienst.

Voor bedrijven, is influencer marketing één van de meest belangrijke kanalen voor te adverteren aangezien de bedrijven een hoog niveau van geloofwaardigheid verkrijgen telkens als een bericht wordt gecommuniceerd door de influencer naar zijn/haar volgers.

Voordelen van Loggershut

Alles neemt online plaats, dus zodra berichten worden gecommuniceerd naar het relevante publiek, zijn de lezers eerder geneigd om gemotiveerd te worden tot een aankoop, wat de reden is dat veel bedrijven op de dag van vandaag een groeiend aandeel van het marketingbudget besteden aan influencers in tegenstelling tot voorheen.

De uitdaging voor nieuwe influencers is dat het moeilijk kan zijn om geld te verdienen voordat het aantal fans gigantisch groot is, en zij worden benaderd door de grote marketing bedrijven.

De uitdaging voor een bedrijf, terwijl er geen gebruik wordt gemaakt van Loggerhut, is dat het moeilijk kan zijn om influencers te vinden welke niet té duur zijn en waarbij een professioneel gesprek mogelijk is. Indien je geen gebruik maakt van dit influencer platvorm, zal u frustratie en veel tijdverlies ervaren bij het contacteren van influencers. Echter, Loggerhut is de oplossing als een korte weg en verzekering van kwaliteit aangezien alle social media profielen een kwaliteitstest ondergaan.

Kwaliteitstest

Voordat een influencer deel kan worden op het online influencer netwerk op Loggershut, wordt het social media profiel en websites van de influencers gescreened. Dit biedt zekerheid dat influencers een hoog niveau van geloofwaardigheid ervaren tijdens een dialoog met bedrijven.

In relatie tot bedrijven, het duidelijke voordeel is dat je geen contact hoeft op te nemen met 10 influencers met de hoop op één goede influencer die zijn/haar werk zoals afgesproken doet.

Verder, bedrijven hebben de kans om Loggershut te notificeren indien de communicatie niet soepel verloopt. Dit neemt geen extra kosten met zich mee, aangezien dit deel is van de services, die we bedrijven aanbieden als abonnee, wat zorgt voor een optimale kwaliteit.

Data veiligheid

Het bedrijf Loggershut gaat te werk met een hoog niveau van data veiligheid en werkt volgens, onder andere wetgevingen, het Europese GDPR regulatie, waar u hier meer over kunt lezen.

Abonnement

De huidige prijzen worden op ieder moment gepresenteerd op de hoofdpagina of op het overview van prijzen op de website: Loggershut.nl.

Algemene voorwaarden voor bedrijf abonnementen worden hier toegelicht.

Contact

Loggershut is een Deens bedrijf en klantenservice wordt aangeboden in de volgende talen: Engels.

Bedrijfsinformatie

Loggershut

Klintevej 12

7100 Vejle Denmark

E-mail: support-nl@loggershut.com

Telefoonnummer: +45 5373 9696

BTW-NR: DK39089459

Contact: Contactformulier