Het abonnee is voorzien door Loggershut ApS, Klintevej 12, 7100 Vejle. CVR-number: 39089458l. Hierna ‘Loggershut’ respectievelijk ‘De aanmelding’

Om toegang te krijgen tot de influencers op Loggershut is het noodzakelijk om een abonnee te komen en om een administrator profile te maken, hierbij hoort het aanmelden met een email-adres en andere relevante informative. Volgens de gegevensbeleiden, zal Loggershut niet vragen om gevoelige informative, wat hier is uitgelegd.

Jouw abonnee

De prijs voor een abonnee is minimal 10 EUR per maand met betrekking tot het huidige opzegtermijn, enige veranderingen in de prijzen zullen worden bekendgemaakt naar het e-mail adres welke door u is opgegeven in connectie met het maken van het Loggershut administrator account. Eventuele regulatie van prijzen zullen in effect komen tijdens de eerstevolgende vernieuwing van het lidmaatschap. Op ieder gegeven moment, heeft Loggershut het recht om de prijzen per abonnee te reguleren. Terminatie van een abonnee gevolgd door een prijs regulatie volgt het gegeven recht op het moment van terminatie.

Een abonnee is sequentieel en zal automatisch vernieuwd worden totdat het wordt getermineerd door Loggershut of door de abonnee. De abonnee wordt vooraf betaald. Bij het opzetten van de abonnee, kan een betaling worden gedaan per creditcard. Na het opzetten van de abonnee is het niet mogelijk om de betaalmethode te veranderen. In het geval dat een abonnee niet langer bij een bedrijf werkt en u wenst om de nieuwe abonnee te zijn, contacteer: support-nl@loggershut.com om te verifiëren dat u toegang heeft tot het account. Hierna, als de nieuwe abonnee, kunt u aanpassingen maken aan de betaalmethoden onder ‘mijn profiel’ zodra u inlogt met uw nieuwe account.

Bij het opzetten van de abonnee, laat de abonnee het toe om de betaling voor achtereenvolgende lidmaatschappen automatisch af te laten schrijven van de gekozen betalingsmethode bij creatie van het account. Loggershut biedt de volgende betaalmethoden: Visa, MasterCard and JCB.

In het geval van een abonnee vernieuwing en daarbij automatische betaling, ontvangt de abonnee een e-mail met link naar de bon van de betaling. Indien een betaling niet mogelijk is door het verlopen van de betalingsmethode of in andere gevallen, zal de abonne hiervan op de hoogte worden gesteld via e-mail zodat de abonnee de betalingsmethode kan aanpassen.

Eventuele notificaties worden verstuurd naar het e-mail adres welke is gegeven bij het opzetten van het account. Uw e-mail adres en betalingsinformatie kunnen worden aangepast onder ‘mijn profiel’ na het inloggen op Loggershut.

Eventuele informatie met betrekking tot betaling is versleuteld op de website voor betalingen bij onze betaling provider; Quickpay en Loggershut slaan geen betalingsinformatie op.

Bij het kopen van een abonnee, een toestemming is gelijktijdig gegeven aan het ontslag van het reguliere 14-dagen recht van annuleren zodra toegang tot de server is gebruikt, per Danish consumer regulation, clause 18, section 2.

De klantvoorwaarden regels met betrekking tot het 14-dagen recht tot annuleren heeft heeft tot duever geen betrekking in het geval van aankoop van een abonnee bij Loggershut aangezien dit een online gekochte service en daarbij direct beschikbaar voor de gebruiker. In andere woorden, de toegang van de abonnee begint met het toezeggen voordat de klant gebruik heeft gemaakt van de server. Hiermee, toezegging van het ontslag van het recht tot annulering.

Een abonnee is sequentieel en gaat door tot terminatie. De abonnee kan worden getermineerd voor het einde van de huidige betalingsmethode. Missende betalingen voor abonnees tellen niet als geldige terminaties. Loggershut behoudt zich het recht om e-mails te sturen naar de abonnee van Loggershut met betrekking tot technische problemen, betaling, en veranderingen in de algemene voorwaarden of soortgelijke situaties.

Internet toegang is niet inclusief bij een abonnee.

Content en marketing

De abonnee zijn overeenkomsten met de influencers zijn 100% de verantwoordelijkheid van de abonnee in ieder aspect zonder enige limitaties. Op de Loggerhut website kun je hiervoor guidelines vinden. Echter, het is de keuze en verantwoordelijkheid van de abonnee met betrekking tot enige vorm van dialoog, overeenkomsten en executie van marketing.

Dit houdt tevens impliciet in dat Loggershut niet in welke manier dan ook verantwoordelijk kan zijn voor: indirecte acties, kosten, onzekerheden, of verlies door veroordelingen etc. dit is ook inclusief dialogen of overeenkomsten welke de abonnee of influencer heeft gemaakt.

Het is de verantwoordelijkheid van de abonnee om bij alle regulaties en wetgeving te blijven inclusief de Nederlandse marketing regulaties. Alle content, inheems of van andere vorm van marketing moet daarbij duidelijk aangeven dat het advertenties zijn zodat de influencer (en impliciet het bedrijf) volledig transparant zijn met het feit dat een overeenkomst is adverteren.

Loggershut behoudt het recht tot het afwijzen van een abonnee tot Loggershut en om content te verwijderen ongeacht de betaling van een abonnee in een bepaalde periode. Dit kan, onder andere, voortkomen in situaties waarbij de abonnee tegen de doelen van Loggershut werkt, anders gezegd dat zij Loggershut bewust verkeerd gebruiken of het aanmoedigen van advertenties welke inhoudelijk racistisch of discriminerend op basis van sexuele oriëntatie zijn. Dit is inclusief minderjarigen, intieme foto’s of video’s of andere omstandigheden zoals: dreigingen, terrorisme, haat, misdrijf etc.

Alle influencers ondergaan een kwaliteitcheck voordat zij beschikbaar zijn voor abonnees op Loggershut.dk. Echter, het is niet de verantwoordelijkheid van Loggershut (direct of indirect) om de authenticiteit van alle influencers haar online profiel te checken aangezien het gedrag van de influencers dynamisch is.

In het geval dat de abonnee en de influencers niet kunnen overeenkomen over het plan van aanpak of de executie van een overeenkomst, dan heeft de abonnee de kans of Loggershut te notificeren zodat Loggershut input kan geven op de situatie tussen de abonnee en influencer. Echter, het is uiteindelijk de keuze en verantwoordelijkheid van de abonnee in welke manier het dialoog en de executie met betrekking tot een overeenkomst verder zal gaan met de influencer.

De abonnee is aangemoedigd om een influencer te kiezen gebaseed op haar persoonlijkheid en interesses. De abonnee leent de influencer om haar producten en/of services te adverteren. Daarbij kan de de abonnee alleen suggesties geven maar niet dictaturen in detail hoe de influencer moet: adverteren, testen of in welke manier dan ook laten zien of zijn of haar volgers vertellen over de abonnee haar producten en/of diensten.

De abonnee zou daarom ook moeten onthouden dat de influencer kan vertellen wat zij denken of voelen over de abonnee haar product en/of dienst inclusief voor- en nadelen geralateerd tot het betreffende product/de betreffende dienst. Dit draagt bij tot de geloofwaardigheid van de influencer, welke impliciet voordelig is voor de abonnee, aangezien een eerlijke review superieur is tegenover een test waarbij alleen de positieve aspecten worden genoteerd.

Loggershut kan zonder bijkomende kosten alle content hergebruiken welke de abonnee en influencers hebben gemaakt via Loggershut.

Disclaimer

Loggershut kan niet verantwoordelijk worden gemaakt voor het verlies in welke vorm dan ook die de abonnee en influencer kan ervaren. Dit geldt ook in relatie tot geen beschikbaarheid van de website, vertragingen of errors.

Loggershut kan verder niet verantwoordelijk worden gemaakt voor de informatie of richtlijnen welke bestaan op Loggershut.dk ongeacht deze, tegen alle verwachtingen, incorrect zijn. Schade of verlies door informatie of richtlijnen op Loggershut kunnen daarom niet vergoed worden in welk aspect dan ook.

Het is de verantwoordelijkheid van de abonnee en de influencer om constant de veranderingen te volgen in de algemene voorwaarden van Loggershut.

Hoe je Loggershut niet kunt gebruiken:

  • Aanpassen, veranderen of Loggershut gebruiken in een ongeautoriseerde manier
  • Vernietigen, schaden, ovespannen, verminderen of deactiveren van Loggershut haar platvormen en services of netwerken geassocieerd met deze service.
  • Include Loggershut in messages of any kind that can be characterized as spam
  • Loggershut gebruiken in berichten van elke soort die onder spam vallen
  • Schadelijk gedrag

In het geval dat een abonnee en Loggershut geen overeenkomst kunnen maken bij een geschil, kan de abonnee naar de rechtbank gaan. In welk geval dan ook, moet de rechtbank zijn: The legal court of Kolding, Denmark.

Copyright en rechten

Alle rechten worden behoudt door Loggershut inclusief onstoffelijke rechten m.b.t. software en content.

Het Loggershut logo kan niet door niemand worden gebruikt tenzij Loggershut een geschreven toestemming hiervoor heeft gegeven.

Support

In het geval van enige vragen of klachten, neem a.u.b. contact op met onze klantenservice via: support-nl@loggershut.com