Geld verdienen met YouTube

Je hebt een bepaald aantal abonnees en een bepaald aantal weergaven van je video's nodig om geld te verdienen op YouTube.

Hoe meer abonnees en hoe hoger kwaliteit van je de video's, hoe groter zijn je kansen om geld te verdienen. Het heeft geen zin om een ​​groot aantal abonnees en een laag aantal weergaven te hebben. Dit laat alleen zien dat uw abonnees uw content niet interessant vinden.

YouTube geld verdienen

Categorieën die veel aandacht en betrokkenheid krijgen zijn:

  • Schoonheid en mode
  • Lifestyle
  • Gaming, IT en technologie
  • Humor
  • Muziek
  • Sport, gezondheid en beweging

U krijgt meer verkeer als u een kanaal binnen een van deze categorieën maakt. Deze categorieën hebben echter ook de meeste interne concurrentie. Het volgende gedeelte laat zien hoe u uw inkomsten kunt verhogen.

Maar kan je geld verdienen op YouTube?

Je moet actief zijn in hoeveel content je maakt en hoe goed je reacties van je abonnees opvolgt. De bedrijven die geïnteresseerd zijn in u besteden aandacht aan uw aanwezigheid en de manier waarop u met uw abonnees communiceert.

Als u een authentieke aanwezigheid hebt, bent u goed op weg om geld te verdienen. Hier laat u de echte u zien of bent u een expert in een specifiek onderwerp. De manier waarop u uzelf presenteert, kan van invloed zijn op uw kansen om geld te verdienen.

Het is ook belangrijk dat u niet:

  • Naakt bent
  • Discrimineert op basis van ras
  • Gewelddadig bent

Enz. Je hebt waarschijnlijk al gelezen wat je kunt en wat je niet kunt doen op YouTube.

YouTube Salaris

Het salaris varieert afhankelijk van de opdracht. Het belangrijkste is om geen hoge verwachtingen te hebben. Het is belangrijker om een ​​aantal opdrachten te reserveren om de bedrijven te laten zien waar uw kanaal over gaat en hoe u de productboodschap aan uw abonnees communiceert.

Wanneer je via Loggershut.com een ​​overeenkomst aangaat met een bedrijf, ontvang je inkomsten op je YouTube-kanaal. U onderhandelt met het bedrijf of uw salaris een vaste betaling of een betaling per aantal weergaven is.

De hoeveelheid geld die per weergave wordt gemaakt, wordt bepaald door een getal in relatie tot CPM, dat wil zeggen kosten per duizend.

Bijvoorbeeld:

Stel dat u een overeenkomst sluit met een bedrijf om CPM6 in Britse ponden te hebben. Uw verdiensten voor deze overeenkomst bedragen 60 GBP als u 10.000 weergaven ontvangt.

Om te beginnen: