Geld verdienen met Facebook

Begin met het maken van een profiel op Loggershut.nl op de voorpagina van de influencersite. Uw Facebook-profiel zal een beoordeling ondergaan voordat u de definitieve goedkeuring krijgt.

Wanneer u een partnerovereenkomst met bedrijven maakt, berekent u een bedrag per klik (CPC - kosten per klik) of per conversie (CPA - kosten per actie). De meerderheid van de bedrijven koos voor de CPC-optie.

Het is niet mogelijk om eenvoudig meerdere malen op de advertentie te klikken. Het bedrijf biedt een uniek internetadres (url) dat meet welk IP-adres u gebruikt.

Een andere manier om geld te verdienen is door in te stemmen met het bedrijf om een ​​salaris te verdienen. Het kan afhankelijk zijn van het aantal likes dat je genereert of vergeleken met het aantal Facebook-volgers dat je hebt.

Hoe krijg je meer Facebook-volgers?

Je kunt meer Facebook-volgers krijgen door altijd spannende berichten te maken. Motiveer uw volgers om op uw berichten te reageren en hun opmerkingen te volgen.

Het hebben van een behoorlijk aantal actieve volgers vergroot de kans dat bedrijven contact met u opnemen. Richt je op het creëren van een sterk Facebook-profiel. Het zal dan gemakkelijker voor u zijn om op de lange termijn geld te verdienen.

Facebook posts ideeën

  • Voeg een video toe om uw volgers te vertellen over het product van het bedrijf. Over het algemeen is het goed om zowel de voor- als nadelen op te nemen. Bespreek de inhoud van het bericht met het bedrijf voordat je de video maakt.
  • Heb een duidelijk beeld van de kwaliteit van uw video. Het is mogelijk om met uw smartphone in HD-kwaliteit op te nemen. Audio moet ook van goede kwaliteit zijn. Je kunt het bedrijf ook vragen of de video moet worden bewerkt voordat deze wordt geüpload en gepubliceerd.
  • Een leuk gezichtspunt of een hoek opnemen die uw Facebook-volgers interessant zullen vinden. Het bedrijf dat met u samenwerkt, heeft mogelijk enkele ideeën. Dit helpt u om geld te verdienen met advertenties.
  • Zorg ervoor dat uw bericht waarde genereert voor de Facebook-groep waarin u berichten plaatst en niet op spam lijkt. U kunt het ook in uw eigen feed plaatsen.

Om te beginnen: